úterý 14. června 2011

New York Times, OpinionLab žalovat Lodsys hledá určovací rozsudek

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/14/new-york-times-opinionlab-sue-lodsys-seeking-declaratory-judgem/:

Indie vývojářů se obrátil na webu hodin po obdržení varovné dopisy od Lodsys minulý měsíc, ale větší vývojářů se více tradiční přístup , takže komunikace a prstem ukázal na právníky-místo. Dvě takové společnosti, New York Times a OpinionLabs, přišel na světlo po podání žaloby proti patentu troll včera, snaží se vyvrátit deklaratorní rozsudky Lodsys na patenty. Devět-stránka stížnosti podané NYT uvádí čtyři Lodsys patenty, včetně 7.222.078, který předtím byl zvyklý na zaměřují na menší vývojáře. NYT je reklamní systém click-through a OpinionLabs 'průzkumy byli oba také cílené, a pokud obleky jsou úspěšné, by Lodsys odpovídá za veškeré právní ochrany, a by nemělo být dovoleno sbírat na svých patentů v budoucnosti.

Mluvili jsme s Julií Samuels z fondu , který vysvětlil, že pro podání určovací rozsudek mohl teoreticky umožnit NYT a OpinionLabs mít zkoušky konané v Kalifornii a Illinois, kde jsou rozsudky byly podány deklaratorní, místo východní obvod Texasu - notoricky žalobce-přátelský soud, kde Lodsys podala žalobu proti sedmi vývojáři 31. května . Ostatní vývojáři, kteří dostali dopisy, ale dosud nebyly žalovány může také udělat to samé. Obleky podaná NYT a OpinionLabs formálně volat platnosti patentů Lodsys je zpochybněna, ale bohužel nemění hra pro DEVS Lodsys již žaloval, kdo by ještě být odpovědný za licenční poplatky a jiné škody, pokud soud zjistí, patentů má být platné (a jejich aplikace musí být porušení).

New York Times, OpinionLab žalovat Lodsys hledání určovací rozsudek původně objevila na Engadget na út. 14 červen 2011 13:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje The New York Times Company | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat