úterý 14. června 2011

AMD Fusion-Series čipy oficiální: 10,5-hodinová výdrž baterie, DirectX11 grafikou a podporou USB 3.0 (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/13/amds-fusion-a-series-for-mainstream-laptops-official-10-5-hour/:
AMD Llano platforma byla na našem radaru na více než dva roky , a konečně, společnost přichází s čistou svou poslední třídy hybridních CPU / GPU čipy, oficiálně daboval Fusion-Series. Na rozdíl od nízké-moc chuť Fusion accerlated zpracovatelských jednotek již na trhu , 32-nanometrovým APU byly tyto navrženy s desktopy a běžné notebooky v mysli, přičemž bezprostředním cílem u Core Intel 2011 procesory s příslibem vynikající zpracování a diskrétní-úrovni grafiku , a 10-plus hodin životnosti baterie.

Kromě nejrůznějších výkonu a životnosti baterií tvrdí, že firma dělá (mnohem více o tom za chvíli), co to znamená, že pokud jde o notebooky jít, AMD zcela vstává od samostatné-CPU-plus-GPU paradigmatu. Ale společnost bude i nadále dělat specializované karty Radeon, který může být spojen s APU pro 75 procent zvýšit grafický výkon v - "Dual Graphics." AMD je nastavení volání Všichni říkali, tyto čipy měřit jen 228 čtverečních milimetrů. Abychom to uvedli do kontextu, podívejte se na galerii hands-na záběry níže, představovat-série vedle samostatný procesor, diskrétní grafická karta, a kvůli rozsahu, druhu minimum-pohánět čip Fusion zavedena zpět na veletrhu CES.

-Série-vybavené PC jsou již v prodeji , a AMD říká, že můžeme očekávat, že nejméně 150 z nich v tomto roce. To zní slibně opravdu, ale my jsme pořád ještě spousta technických detailů, aby odvar. Hlava na minulost přestávka na plné rozlít na to, co tyto slib APU dělat, spolu s video AMD senior produkt marketing manager Raymond Dumbeck předvádí některé-série notebooků v akci.

Pokračovat ve čtení AMD Fusion-Series čipy oficiální: 10,5-hodinová výdrž baterie, DirectX11 grafikou a podporou USB 3.0 (video)

Žádné komentáře:

Okomentovat