úterý 14. června 2011

Metamateriálových palce metoda tisku nás blíž k neviditelnosti pláštěnky

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/13/metamaterial-printing-method-inches-us-closer-to-invisibility-cl/:
Metamateriálových Teoreticky, metamateriály jsou všechny druhy úžasné - mohou zvýšit anténu sílu , zaměření lasery , a vytvořit neviditelnost pláště . Ale, co byly omezeny na den snů laboratorních experimentech, protože produkuje světlo-rušivé materiálů v jakýchkoli praktických množství bylo obtížné a časově náročné. John Rogers, profesor na University of Illinois má přišel na způsob, jak tisknout vrstvené, nano-měřítku ok, která se ohýbá blízko-infračervené světlo v mnohem větším množství, než bylo dříve možné. Nová metoda, založená kolem plastové razítkem, který byl použit k vytvoření listů metamateriálových měření několika čtverečních centimetrů, ale Rogers je přesvědčen, že lze škálovat to až na několik metrů. Kdo ví, do doby druhé splátky relikvie smrti hity divadla v červenci jste mohli získat co nejlepší kostým Harry Potter - ten, který vám umožní proklouznout dovnitř bez ostřelování z 13 amerických dolarů.

[Díky, Plum G.]

Metamateriálových metoda palce tisk nám blíž k neviditelnosti pláštěnky původně objevila na Engadget na po. 13 červen 2011 19:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Recenze technologie | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat