úterý 14. června 2011

Google oznamuje vyhledávání obrázků, vyhledávání Hlas pro desktop

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/14/google-announces-search-by-image-search-by-voice-for-desktop/:
Google udělal tuny mluví o vyhledávání na svém Uvnitř akce Vyhledávání dnes, a dva z největších nového vývoje jsou na ploše. Je to jen oznámila, že Android-styl Hledání podle hlasu je v čele na plochu webové prohlížeče (s podporou pouze v angličtině, zpočátku), a že se připojí nová funkce vyhledávání obrázků. Chcete-li použít tento posledně uvedený, můžete jednoduše přetáhnout obrázek nebo zkopírujte a vložte adresu URL obrázku do vyhledávacího pole, a pak Google se snaží co nejlépe poznat, a poskytovat relevantní výsledky - včetně identifikace místa ve staré dovolené fotografie, na instance. Obě funkce budou válcování ven přes příští nemnoho dnů, a oni si potřebují každý Chrome (nebo rozšíření pro Firefox, v případě vyhledávání obrázků).

Rozvoj ...

Google oznamuje vyhledávání obrázků, vyhledávání Hlas pro desktop původně objevila na Engadget na út. 14 červen 2011 13:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat