úterý 14. června 2011

Acer intra předělal stolních počítačů, 23-palcový multitouch displej pro děti s ginormous koleji pokoje

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/14/acer-intros-revamped-desktops-23-inch-multitouch-display-for-ki/:
Minulý týden, Acer představila několik back-to-škola notebooky, a dnes, oblečení na odiv zařízení pro děti, které jsem dostal teensy trochu více místa na kolejích. Společnost právě vyběhl pár počítačů, spolu s brutální 23-palcový monitor multitouch T231H. Obě věže mají seriózní černé šasi s Acer clear.fi streamování médií software na palubě. Z těchto dvou, série M (na snímku) je jasně pro pokročilé uživatele, s Core i3 a quad-core procesory AMD Athlon II X4 procesory, 6GB RAM, 1 TB místa na pevném disku, volitelné samostatné grafické a odkládací plochou na vrcholu bydlení čtyři USB 2.0 konektory a konektory pro sluchátka a mikrofon porty. Série X, zatím, sekačku, kompaktnější design, a skromný spec seznam obsahující procesor Intel Pentium dual-core a AMD Athlon II X4 procesory, 4GB RAM a integrovanou grafickou kartou. Co se za tímto 1080p, má 80,000:1 kontrastní poměr a plachty mezi 5-stupně a 60-stupňovém úhlu - ne nepodobná té, otočné zařízení HP all-in-one , které vyšly dříve v tomto roce. Jsou to všechno k mání hned, s M a X série začíná na $ 500 a $ 398, příslušně, a monitor okouzlující 330 dolarů. Úplné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Acer intra zdokonalený počítačů, 23-palcový multitouch displej pro děti s ginormous koleji pokoje

Acer intra předělal stolních počítačů, 23-palcový multitouch displej pro děti s ginormous koleji pokoje původně objevila na Engadget na út. 14 červen 2011 00:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat