úterý 14. června 2011

Motorola Televation změní kabelové televize IPTV do potoků pro celý domov

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/13/motorola-televation-turns-cable-tv-into-iptv-streams-for-the-who/:
Motorola nejnovější výrobky jsou na displeji u 2011 Kabelová Show (máme podezření pomalý kabel krabice skutečně v provozu, teď jsou zřídka zmínil se o), včetně tohoto "Live Streaming Device" aka Televation. Funguje jako kabelové společnosti za předpokladu, in-home-jen Slingbox, že převádí MPEG-2 TV vysílání do MPEG-4 streamy IP pro prohlížení na jiném zařízení (Android nebo IOS tablets, IP-TV připojení, atd.), které jsou na stejné místní síti bez ohledu na datový tok, nebo usnesení, které dokáže zpracovat. Motorola údaje této vystřihne právní spory jako ty obkličovat Time Warner TWCable TV IPAD app, protože využívá existující televizní vysílání. Spolupracuje na projektu byli inženýři z Comcast, která by mohla dělat pro stávající pobočku na své stávající plány na nové boxy, IPTV a mobilní aplikace . Poutko / Echostar se snaží rozlousknout kabelové trh s více flexibilní řešení pro let a očekává se, oznamuje novou platformu Aria zítra, takže může být nejlepší platformu - a ne jen jeden s nejlevnějších / nejsladší řešení pro kabelové společnosti - vyhrát.

Pokračovat ve čtení Motorola Televation změní kabelové televize IPTV do potoků pro celý domov

Motorola Televation změní kabelové televize IPTV do potoků pro celý domov původně objevila na Engadget na po. 13 červen 2011 19:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Motorola | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat