pátek 10. června 2011

Xbox 360 Wireless Speed ​​Wheel hands-o

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/09/xbox-360-wireless-speed-wheel-hands-on/:
Xbox 360 Wireless Speed ​​Wheel hands-o
Dobře, tak U-formoval chytrost vidíte výše nedostanete motoristických nadšenců vaří krev docela rád Fanatec CSR Elite kolo jsme testovali dříve, ale pro mnoho hráčů CSR je trochu moc. Xbox 360 Rychlost bezdrátového kola, na druhé straně, je spíše zvládnutelný - a cenově dostupné, s cenou 59,99 dolarů. Je to jednoduchý, lehký věc, s přes-klížil spoušť na zadní straně každé uchopení. Ty mají velmi nízký odpor, a tak mají tendenci tleskat proti zpět, když jste kaše škrticí klapky, ale toto plus dlouho hodit znamená, že je snadné být přesné na plynu nebo brzd. A to, samozřejmě, je to, co oni jsou určeny k použití pro. Na pravé špice jsou čtyři tlačítka tvář, vlevo D-pad. Start a Back jsou ve středu spolu s tlačítkem průvodce, ale bohužel L a R ramenní tlačítka nedělal start.

To je škoda, mocný, což nás zajímalo, co kompatibilita bude stejně jako pro závodníky, které používají tyto pro up-a down-řazení. Bez ohledu na to, s Forza Motorsport 4 kol funguje jako kouzlo. Tam je téměř nepostřehnutelné množství intervalu mezi vámi otáčet věc ve vzduchu a vaše reakce jsou dopravovány na obrazovce, ale to není problém. Spouští se cítit skvěle a při posouvání pomocí D-pad je trochu neohrabaná, že to funguje. Nakonec a předvídatelně Speed ​​Wheel nedodá největší hardcore závodní zkušenosti, ale že to bude mnohem víc gauč-přátelský než průměrný kol a šlapadel nastavení, kdy lodě letos v říjnu.

Xbox 360 Wireless Speed ​​Wheel hands-o původně objevila na Engadget na čt. 09.06.2011 20:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat