pátek 10. června 2011

Xfinity Hlavní bezpečnostní dělá domov pro sledování a řízení Comcastic (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/09/xfinity-home-security-makes-home-monitoring-and-management-comca/:
Vypadá to, že Comcast má proces bublina byla něco úspěch, a nyní společnost oznámila, že její Xfinity Hlavní bezpečnostní služba se bude odbočovat za Houston na paži alarmy, matné žárovky a udržet zrůdy domácí automatizace věděl o sportovní výsledky v dalších šest trzích (včetně Philadelphie, Portland, Jacksonville, Sarasota / Neapol, Chattanooga a Nashville). Powered by iControl sítě ' Open automatizace domácnosti a bezpečnostní platformou, balíčky začínají na 40 USD za měsíc a funkce sledování živého videa, osvětlení a klimatizace, zabezpečovací a požární signalizace monitoring, a další - přes dotykový displej, webový portál, a iPhone app. Nyní i vy můžete dát své rodiny bezpečnost ve stejné ruce, které přinášejí Gilliganův ostrov do vašeho domova! Video, PR-Palooza po přestávce.

Pokračovat ve čtení Xfinity Hlavní bezpečnostní dělá domov pro sledování a řízení Comcastic (video)

Xfinity Hlavní bezpečnostní dělá domov pro sledování a řízení Comcastic (video) se původně objevila na Engadget na Čt. 09.06.2011 18:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Comcast | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat