pátek 10. června 2011

Kudo Tsunoda neříká věc, o Windows 8 podpora pro Kinect

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/09/kudo-tsunoda-doesnt-tell-us-a-thing-about-windows-8-support-for/:
Microsoft požádal nás, abychom na pokles o E3 na chat se druhově označeny "Xbox výkonný," si představit naše překvapení, když jsme zjistili, Kudo Tsunoda skrývá za dveřmi číslo šest. Nosit jeho podpis odstíny, Kudo nám krátký primer o tom, co dělá Kinect velký, nebo přinejmenším těžké potvrzení Kinect Fun Labs. Zatímco my určitě kopat bit-velké aparáty Fun Labs nabízí, jsme rádi kopat hlouběji - - bude Kinect hardware někdy být začleněny do jiných zařízení? Nějaké plány pro 3D Microsoft sledovací kamery a Windows 8? Kudo dělal jeho nejlepší krmivo naše lačné chuť k odpovědi.

Nebylo to snadné, na chudé Kudo, samozřejmě - více než jednou jsme ho viděli pohled toužebně na jeho wrangler, přátelský PR zástupce vedení ho vyklopit na nic taky úžasné. Snímání o Windows 8 a Kinect produkoval jeden takový vzhled, a zároveň náš člověk velmi lehce naznačil, že Microsoft dělá více než hry - a že dual-kamery zařízení by mohla začít objevovat na jiných zařízeních - velké M nic oznámit na té doby. Kudo dělal dál říkat, nicméně, že můžeme očekávat nové, inovativní, "ach můj bože, nemůžu uvěřit Kinect může dělat, že" zážitky na E3 rok co rok, citovat letošní keynote na některé příklady z nedávné doby. I když jsme nemohli přemluvit žádné úniky o Xbox nebo Kinect nástupci z člověka, to je dobré vidět, Microsoft i nadále oddanost ke zlepšení platformu.

Kudo Tsunoda neříká věc, o Windows 8 podpora pro Kinect původně objevila na Engadget na Čt. 09.06.2011 19:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat