pátek 10. června 2011

Engadget opatřené základním nátěrem: Co je NFC, a proč nás zajímá?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/10/engadget-primed-what-is-nfc-and-why-do-we-care/:
Nátěrem jde důkladný na technobabble uslyšíte na Engadget každý den - jsme sáhnout hluboko do každého tématu historie a jak je to prospěšné pro naše životy. Podíváme-li navrhnout kus technologie pro nás rozebrat? Napište nám na linku nátěrem * v * * Engadget dawt * com.

Engadget základním nátěrem

Zavedení Google Wallet se cítil trochu příliš dobré, aby to byla pravda, ne? Je to magické, jako tech ekvivalent tahání králíka z klobouku. Ve skutečnosti, za tech mobilní platby byl asi od roku 2003 v mnohem menším měřítku za použití blízko-oblasti komunikace , více obyčejně známý jako NFC. Myšlenka Wallet (mimo jiné služby, jako je ISIS) je bezkontaktní zaplatit - Použití telefonu jako kreditní karty - a je jen jedním z mnoha způsobů, jak NFC může být užitečné v každodenním životě. Ve skutečnosti jsme jen poškrábání povrchu, co je teoreticky možné.

Google rozhodně není první společností, která fušovat do NFC, ale zdá se být připravený a připravený, aby se zasadila o přijetí tech dopředu rychlým tempem s příchodem Wallet a nabídky . Až dosud uhlíky byly horké, ale v případě požáru, to bude začátek, někdo má monolitická hodit několik novin v jako podpal - a Google nabídl. Ale to, co je dobré NFC, pokud je to jen zkratka, která způsobuje naše oči pohasly? El je goog pouze podněcovatel? Po přestávce se budeme soustředit na to, co NFC je schopný, a proto chceme na našich telefonech, jakmile včera.

Pokračovat ve čtení Engadget opatřené základním nátěrem: Co je NFC, a proč nás zajímá?

Engadget opatřené základním nátěrem: Co je NFC, a proč nás zajímá? původně objevila na Engadget na pá. 10.06.2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat