pátek 10. června 2011

Wi-Fi Sync vývojář říká, že on byl 'docela šokován' podobnými Apple Wi-Fi funkce Sync

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/09/wi-fi-sync-developer-says-he-was-fairly-shocked-by-apples-sim/:
Bezdrátově synchronizovat smartphone je sotva nový nápad, ale vývojář Wi-Fi Sync app pro IOS zařízení zřejmě si myslí, že Apple je v podobných nová funkce v IOS 5 - nazývané také Wi-Fi Sync - je jen trochu příliš blízko k jeho pro pohodlí. Jak jste si možná vzpomenou, Greg Hughes předložil svůj "Wi-Fi Sync" app na Apple App schválení Uchovávejte již v květnu roku 2010 a byl nakonec odmítnut, ačkoli ne předtím on říká, že on byl říkal, že Apple inženýři byli "dojem", jeho úsilí - on pak udělal app k dispozici v obchodě Cydia, kde to bylo staženo více než 50.000 krát za 10 dolarů za pop. To byl zřejmě vypracování v pohodě pro něj až do tohoto týdne, když říká, že byl "šokován docela" vidět Apple oznamuje, Wi-Fi Sync jeho vlastní v IOS 5, kompletní se známým vypadající ikony. Hughes šel na to říct rejstříku, že on byl "překvapil", podle podobnosti, ale nenabídla žádný náznak, že on plánuje tlačit nevydá žádná další.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Wi-Fi Sync vývojář říká, že on byl 'docela šokován' o to podobné Apple Wi-Fi funkce Sync původně objevila na Engadget na čt. 09.06.2011 22:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Registrace | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat