pátek 10. června 2011

Netflix, Foursquare, a LinkedIn Android aplikací vystavit své heslo

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/09/netflix-foursquare-and-linkedin-android-apps-expose-your-passw/:

Failsquare

Zde je malý tip pro vývojáře app: šifrovat všechno , a to zejména hesla. Bezpečnostní firmy viaForensics krmil některé populární iPhone a Android aplikací prostřednictvím svých appWatchdog nástroj a zjistil, že Netflix, LinkedIn, a všechny uložené Foursquare účet hesla nešifrovaná. Protože výsledky byly poprvé zveřejněny na 6., Foursquare aktualizovala svou aplikaci do temné hesel uživatelů ', ale ostatní údaje (např. historie vyhledávání) je stále ohrožen. Zatímco ti tři byli nejhorší pachatele, další aplikace také vysloužil velký tlustý "selhání", jako IOS vydání náměstí , který ukládá podpisy, částky transakce, a poslední čtyři číslice čísla kreditních karet nezašifrované. Většina z těchto údajů by se nějaké úsilí ukrást, ale není to nemožné, banda ne'er-do-studny vytvořit kus malware, který může sklizni. Doufejme jen, Netflix a LinkedIn patch tuto díru rychle - poslední, co potřebujeme, je někdo, objevuje naše tajné posedlosti s Meg Ryan filmů.

Netflix, Foursquare, a LinkedIn Android aplikací vystavit své heslo původně objevila na Engadget na čt. 09.06.2011 19:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Wall Street Journal | zdroje viaForensics | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat