pátek 10. června 2011

Panasonic Toughbook 19 modernizovaných skóre vnitřní, aby odpovídala jeho mocný shell

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/10/panasonic-toughbook-19-scores-upgraded-internals-to-match-its-mi/:
Toughbook 19
Pokud to není rozbité, neopravuj to - slovy Panasonic má jednoznačně přijata k srdci s Toughbook 19 . Je na čase, robustní, 10-palcová kabriolet tablet získat její roční aktualizace a nic moc nezměnilo viditelně. Místo toho se společnost vyjádřila podporu vestavby s nějakou dobrotou Sandy Bridge a plácl nové TransflectivePlus obrazovky v této vojensko-stupeň stroj pro práci na počítači na přímém slunečním světle. Působivě, Core i5 našel uvnitř není odrůdy ULV, je to standardní napětí 2,52 tisíce m pohání zcela uzavřený, design bez větráku. Navíc, Toughbook 19 se standardně dodává s 4 GB RAM a má pár možností SSD pro větší trvanlivost. Budete moci vybrat jeden nahoru, a použít jej jako frisbee, v září začíná na 3349 dolar. Na počkání, neváhejte a podívejte se na PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Panasonic Toughbook 19 modernizovaných skóre vnitřní, aby odpovídala jeho mocný shell

Panasonic Toughbook 19 modernizovaných skóre vnitřní odpovídat jeho mocný shell původně objevila na Engadget na pá. 10.06.2011 15:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat