pátek 10. června 2011

Sanyo Eneloop baterie rozšiřuje nabídku s Pro více energie, Plus pro méně tepla

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/10/sanyo-expands-eneloop-battery-offerings-with-pro-for-more-power/:
Pokud máte rádi Sanyo je někdy-tak-praktický Eneloop dobíjecí baterie, budete poraženi svými dvěma nejnovější přírůstky AA. Nejprve do prostoru pro baterie je 2400mAh Eneloop Pro, je to naloženo s dvacet pět procent více šťávy, než standardní model, a je perfektním doplňkem vašeho energie-vyčerpávající Nikon - není tak impozantní jako 2500 mAh série XX , ačkoli. Pohybující se na další slot je Eneloop Plus, které přidává pozitivní teplotní koeficient termistoru - odpor, který zabraňuje batts od sahání kůže-vedro úrovně v hračkách děti '. Blazing Hello Kitty někdo? Oba přijdou v balení po dvou nebo čtyř, a také jako svazky s nabíječkou. Obyvatelé Japonska se budou moci vyzvednout baterie v různých bodech tohoto roku, ale až na 1.260 jenů (asi $ 15) Pro dva-pack, ceny zůstává otevřená. Pokud vaše srdce bije jako růžový zajíček je buben, podívejte se na níže uvedený odkaz na zdroj informace a některé vymyšleného infografiky.

Sanyo Eneloop baterie rozšiřuje nabídku s Pro více energie, Plus pro méně tepla původně objevila na Engadget na Pá. 10.6.2011 02:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Sanyo | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat