pátek 10. června 2011

Microsoft ztrácí 290 milionů dolarů patent bojovat, začne hledat gauč polštáře

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/09/microsoft-loses-290-million-patent-battle-begins-searching-cou/:
Jsme pilně sledovala Microsoft v. i4i Limited Partnership, patent sporu, který se vinula prostřednictvím soudů , a teď přijde den zúčtování: jednomyslným rozhodnutím, americký nejvyšší soud potvrdil patent-porušení nálezu proti Redmond. Pro ty z vás, jen dohánění, že MS byla přijata k soudu Toronto-založená i4i nad portfolio XML-příbuzné patenty - patenty, které si již nabídl licenci na software monstrum. U soudu, Microsoft tvrdil, že neporušil a že patenty byly neplatné, 2009 Texas soud nesouhlasil a udělil 200 milionů dolarů škody. Další senát. Jo, a vláda sousedil s i4i . Dnešní Nejvyšší soud verdikt potvrdí rozhodnutí nižší soudy ': Microsoft Word se jedná o nepovolenou produkt, a společnost nyní dluží 290 milionů dolar. Nálezu pravděpodobně nebude mít vliv na spotřebitele, jako problematický verze aplikace Word jsou nyní zastaralé. Přesto 290 milionů amerických dolarů není vůl změnit, a to i pro svět je největší softwarová firma. Tam je asi vtip sem asi i4i spravedlnosti, ale budeme dadblasted, jestli můžeme najít.

Microsoft ztrácí 290 milionů dolarů patent bojovat, začne hledat gauč polštáře původně objevila na Engadget na Čt. 09.06.2011 21:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Reuters | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat