pátek 10. června 2011

Vodivé nanocoating by mohlo vést k flexibilní, nositelná zařízení, Lady Gaga hole s masem oblek

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/10/conductive-nanocoating-could-lead-to-flexible-wearable-devices/:
Flexibilní je nový rigidní gadget světě, z OLED panelů a e-papír displeje s, samozřejmě, rozkošný PaperPhone . Nyní výzkumníci na North Carolina State University doufají, že se pružný na další úroveň tím, že aplikuje vodivý nanocoating - tisíckrát tenčí než lidský vlas - na běžné textilie. Jejich techniku, zvané atomové vrstvy depozice, roste anorganický povlak na vrcholu tkaniny, jako je tkané bavlny. Impregnovaná textilní vede elektřinu, otevření dveří do tenké, nositelná zařízení s flexibilitou každodenního oblečení. Tato technologie je ještě v jeho nano-plenkách, ale kdo ví: možná za několik let od nynějška budete sportovních skutečně hratelný Angry Ptáci košili.

Vodivé nanocoating by mohlo vést k flexibilní, nositelná zařízení, Lady Gaga hole s masem obleku původně objevila na Engadget na Pá. 10.06.2011 03:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmag | zdroje North Carolina State University | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat