pátek 10. června 2011

SteelSeries Diablo III sluchátka a myš: démon zabití cit pro vaše lebka a desktop

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/10/steelseries-diablo-iii-headset-and-mouse-demon-slaying-flair-fo/:
Jistě, existuje spousta skvělých her ​​dobroty se nachází na podlaze na E3 , ale některé z nejlepších věcí, je mnohem těžší najít. Například, SteelSeries ' nové Diablo III myš a sluchátka, které byly odhaleny na nás, když prototyp zařízení byla vytáhl z batohu. Headset balení stejného 50mm drivery, zatahovací boom mikrofonem, a režijní pozastavení design svých V2 Sibiř stablemate, ale přidává některé zlověstný-vypadající design vylepší. Tyto plechovky mají zavražděn v matné černé barvě s červenými akcenty lávy (který lze vypnout), s laskavým svolením 18 LED, plus odpovídající červené vnější mřížky reproduktorů. K dispozici je také pletené šňůry, která se zapojuje do vašeho počítače Mac nebo PC přes USB.


Dostali jsme vidět Diablo III myš také, a zjistil, že sportovní oboustranné design podobný SteelSeries Xai . Jeho exteriér je inkoustově halí do hladké, měkké černé plastové sportovní stříbřitý kmenových akcenty, a zářící žhavý Diablo III logo a obložení kolem scroll-kolečko. Vzhledem k tomu, Diablo je "click-šťastná hratelnost, SteelSeries dal myš svalnatý Omron přepínače, které jsou dobré pro 10 milionů lisy (které se opírají o pět let záruka). Všechny tyto prokliky jsou sledovány vlastní ovladač software, který rovněž umožňuje uživatelům nastavit ukazatel na tlačítko rozložení přetažením charakter-specifické příkazy pro tlačítka dle vašeho výběru. Nyní, že vaše chuť k jídlu byla vyhovovalo s designem popisy, zde jsou informace, které záleží nejvíce: myš bude stát 69 dolarů a headset 119 dolar, když SteelSeries začne prodávat 'em na BlizzConu v říjnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat