neděle 17. dubna 2011

Rádiové ovládání auta běží na soda může prsteny, Doc Brown schválí (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/17/radio-control-car-runs-on-soda-can-rings-doc-brown-approves-vi/:

Mnozí budoucí inženýr byl inspirován Zpátky do budoucnosti 's Dr. Emmett "doktor" Brown, a to nejen proto, že dokázal, že nepořádný podivínů by opravdu změnit svět. Ne, on také propagoval pan Fusion, kávovar / studená fúzního reaktoru, která se změnila odpadky na energii . A když už jsme stále čeká na studenou fúzi a cestování v čase , aby se stal realitou, dnes jsme všichni jeden krok blíže k odpadu-poháněl auta. Dvojice španělských inženýrů nedávno představila dAlH2Orean (viz to, co oni dělali tam?), R / C auto, které běží na hliník. Shození několika soda může karet do nádrže hydroxidu sodného produkuje dostatek vodíku pro pohon malého Speedster za 40 minut - téměř 20 mph. Hit na video výše vidět v akci, spolu s vaší denní porce Chemical Brothers. Kování.

Rádiové ovládání auta běží na soda může prsteny, Doc Brown schválí (video) původně objevila na Engadget na ne. 17 duben 2011 13:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje dAlH2Orean | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat