neděle 17. dubna 2011

Evolve Tři Maestro C tableta má otočný rámeček stojí a screen-ochrana klávesnice (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/17/evolve-threes-maestro-c-tablet-has-a-swiveling-bezel-stand-and/:

Evolve Tři cíl vytvoření světa je nejvíce univerzální touchscreen tablety, zdá se, hladce tak daleko - první butik australské oblečení představil trojnásobný-bootování Maestro , a teď je to tu Oak Trail břidlice na cestě s některými nejzajímavější hardware. Vidíte, a to nejen to Maestro C mají 1.5GHz Intel Atom Z670 uvnitř, 2 GB DDR2 RAM a hlavně všechny zvonky a píšťalky byste očekávali od netbook PC, je to také dostal bezel, že fyzicky se otáčí - odbočka do robustní stojánek a vystavovat porty současně - a vyjímatelné bezdrátovou klávesnici, která slouží jako hard-shell chránič pro celý 10,1-palcový dotykový displej kapacitní. K dispozici je také 32 GB "vysoký výkon" SSD, volitelný 3G konektivitou, stereo reproduktory a znovu, tři operační systémy na výběr při startu. Jediné, co nás drží od zakoupení našeho obvyklých dvou jednotek je přetrvávající obavy, že druhá bota má zatím k poklesu ... nemluvě o počáteční cenu $ 729, sans volitelné klávesnice.

Evolve Tři Maestro C tableta má otočný rámeček stojí a screen-ochrana klávesnice (video) původně objevila na Engadget na ne. 17 duben 2011 14:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje NetbookNews | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat