neděle 17. dubna 2011

Panasonic gussies se LED prototypy, vás zve k přehrávání (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/17/panasonic-gussies-up-led-prototypes-invites-you-to-play-video/:
Jak se vám laypeople nadšeni LED osvětlení ? Ať je to hezké, samozřejmě - to je to, co Panasonic Electric Works je na tom tento týden na Salone del Mobile 2011 v Miláně. Práce s návrhářem Ferruccio Laviani, firma vybudovala interaktivní instalace z připravovaných produktů a prototypů, zvoucí návštěvníky prozkoumat "nové dimenze prostorové osvětlení s LED a OLED . " Triky nejsou špatné, hosté mohou nahlédnout přes průhledný OLED panely, komunikovat s prostorovým senzorem ovládané lehké stěny, a dozvědět se o produktech, které tvoří exponát ve speciální "technické zóny." Díky daboval téma "piano-forte," exponát se snaží spojovat dynamické osvětlení s 18. století hudební cítění, slibný, aby se všichni "virtuózní" osvětlení - je to trochu prudkou, ale výsledky určitě jsou jednoduché na oči . Nemáte chuť na výlet do Itálie jen máčet v diletantský LED krásu? Žádné starosti, stačí kliknout na koncept video na prahu.

[Obrázek se svolením designboom ]

Pokračovat ve čtení Panasonic gussies se LED prototypy, vás zve k přehrávání (video)

Panasonic gussies se LED prototypy, vás zve k přehrávání (video) původně objevila na Engadget na ne. 17 duben 2011 09:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Inhabitat | zdroje Panasonic Electric Works | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat