neděle 17. dubna 2011

Weird Science se učí tak moc o kachnu sperma

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_-8Eq1XT_V0/weird-science-tests-the-antimicrobial-properties-of-duck-semen.ars:

Pokud budete číst tento, budete moci poznat STD stavu kachny divoké při příštím krmení kachen: Stále čtení? Jak byste mohli odolat, opravdu. To byla moje reakce na název tohoto příspěvku : "Sexuální výzdoba odráží antibakteriální aktivitu vyhrkne na kachny divoké." Otřesně, "přes evoluční důsledky ejakulátu antimikrobiálních látek", které autoři poznamenávají, že nikdo neobtěžoval šířit kachny spermatu na bakteriální kultury dříve. Statečný mezinárodní spolupráci (Norsko, Německo, a USA byly všechny zúčastněné) je nyní napravit tuto situaci, a zjistil, že skutečně existuje korelace mezi antibakteriální aktivitu a specifické trochu sexuální výzdoby: Bill barvu. Jasnější samec kachny účet, tím více bakterií zabíjet jeho sperma prokázána.

Pamatujte si, že až budete příště v parku. Jako jestli budete někdy mít možnost získat některé z těchto obrázků z vašeho mozku.

Je to topné jednotky v lednici, že to s využitím všech moc: A, bohužel, to není vtip. Mnoho chladničky nyní přichází s vestavěným-in ledu, a tato zařízení mohou tvořit až 20 procent z lednice na spotřebu energie. Ale většina této energie skutečně jde do topného tělesa . Proč, můžete se zeptat, budete potřebovat topné těleso, aby se led? Jsem rád, že jste chtěla. Můžete udělat to v pohodě bez něj, ale led má tendenci se držet v jeho formy, topení zajišťuje led se uvolňuje do skladovacích prostor, jakmile je to zmrzlý.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat