neděle 17. dubna 2011

Kohler je Numi 6.400 dolarů high-tech WC dělá většinu špinavou práci za vás (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/16/kohlers-numi-6-400-high-tech-toilet-does-most-of-the-dirty-wor/:
Viděli jsme některé docela efektní plechovek v naší době, ale možná ne jako napálil z jak Kohler je poslední 6.400 dolarů john. Numi dělá téměř všechno za vás, až na věci, které dobře, jen vy můžete udělat. Hledáte něco jako fantazie pop-top odpadkový koš, Numi přichází s kompletní sebe-otevření a zavření víka, takže už nikdy nebudete muset dotknout záchodové prkýnko, self-čištění bidet s nastavitelnou ovládací prvky pro teplotu a tlak vody, topných těles, aby aby se vaše prsty a tush toasty, osvětlený panel pro noční rendez-vous, vestavěný reproduktorový systém, který se připojuje ke vzdálenému dokovací stanici zajistit pouze přesně víte, co děláte tam a deodorační prvek, který nasává vzduch z mísy přes filtr s aktivním uhlím. Samozřejmě, že není k němu připojen spotřebič být úplná bez dotykové obrazovky, a Numi není výjimkou, má dotykový panel dálkové ovládání, které můžete použít k nastavení podle vašich požadavků. Nyní, to je to, co nazýváme porcelánu trůn. Podívejte se na směšně opulentní promo video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Kohlera Numi 6.400 dolarů high-tech WC dělá většinu špinavou práci za vás (video)

Kohler je Numi 6.400 dolarů high-tech WC dělá většinu špinavou práci za vás (video) původně objevila na Engadget na so. 16 duben 2011 17:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink NY Times | zdroje Kohler | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat