neděle 17. dubna 2011

Droid nabíjení ukazuje své barvy v přípravě dokumentů Verizon, Droid Bionic dostane odrovnaný?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/16/droid-charge-shows-its-colors-in-verizon-training-docs-droid-bi/:
Samsung nám dal základní specifikace na jeden den, ale Verizon nešetří detaily tohoto týdne, protože vlaky zaměstnance, jak efektivně prodávat LTE-balené Droid poplatek pro ty z nás, kteří žijí a umírají podle toho, kolik prostředků se můžeme připojit k našemu hotspotu 10) a velikost našich balíčků microSD karty (32GB). (Droid-Life nám přináší tato zjevení, zatímco telefon Arena má pověst poněkud zneklidňující pokud je pravdivá - to místo je anonymní tipsters tvrzení, že Droid Bionic není více. Oni říkají, že Atrix -podobný 's Tegra 2 procesor byl ne hrát pěkný s LTE je Verizon pásmu čipy a měl také problémy s přehříváním, a spíše než vynaložit větší úsilí opravit nedostatky, Motorola prostě dal ho nastartovat. Nicméně, Telefon Arena 's rychle se zmínit, že "Droid Bionic" jméno může žít dál, jako Moto bude údajně být péče top-police Targa ji nahradit. Jsme oslovit Verizon právě teď, a očekávají, že budeme mít oficiální "nemáme komentovat fámy a spekulace" zanedlouho.

Droid nabíjení ukazuje jeho barvy ve Verizon dokumentů školení, Droid Bionic dostane zabil? původně objevila na Engadget na so. 16 duben 2011 19:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Droid-Life (1) , (2) , telefon Arena | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat