neděle 17. dubna 2011

HP plánuje Veer zahájení party na 2. května, AT & T přináší dort pro webOS 3.0 vývojářů

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/17/hp-planning-veer-launch-party-for-may-2nd-atandt-cuts-webos-3-0-d/:
Stále ještě nemají pevné datum vydání pro maličké HP Veer - byli jsme řekli, že je " přichází za rohem ", a tu bude" brzy "- ale když jsme byli hádat typ, bychom řekli, že pinta-velké webOS 2.2 smartphone se narazí na trhu nebo o na 2. května. To proto, že PreCentral čtenář narazil na to, co vypadá jako oficiální pozvání na "HP Veer Spustit strana Event" v Los Angeles na tom velmi den, a to je obvykle dost obtížné spustit telefon bez sluchátko zahájit, pokud víte, co jsme znamenají. Přesto, to vypadá jako business-to-business akce, tak bychom se kruh svého kalendáře docela zatím - ale pokud jste již dostali, že červená značka ven, možná budete chtít dát X přes 12.května místo. To je ten den, AT & T je hosting webOS 3,0 developer vysílání - které by stálo za to navštěvovat samo o sobě - ale je zvláště pozoruhodné, protože společnost HP oznámila není nosiče pro Veer nebo SIM-slot balení HP TouchPad ještě ne.
[Díky, Brian L.]

HP plánuje Veer zahájení party na 2. května, AT & T přináší dort pro webOS 3.0 vývojáři původně objevila na Engadget na ne. 17 duben 2011 17:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PreCentral (1) , (2) | zdroje Cvent , AT & T | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat