neděle 17. dubna 2011

Studenti použití Wii Balance Board pro fyzikální děti 'terapeutický systém (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/17/students-use-wii-balance-board-for-kids-physical-therapy-system/:
Nintendo je kluk-testoval, výzkumník-schválený Wii Balance Board zasáhla ve středu lékařské dodavatelského průmyslu ještě znovu - tentokrát, Bluetooth připojení-měřítko je používán na pomoc tělesně postižené děti Shriners nemocnice v Houstonu. Senioři na Rice University ruka-obrobený soubor sil-citlivé bradlech a naprogramované monster-střelba hra s názvem Rovnováhy dostat děti nadšeni zlepšení jejich chůzi chůze, kde si mohou hrát a získat body s každým krokem správné berou. Hra se automaticky vystupňuje obtížích, jak pacientům zlepšit, a zábradlí bude hrát roli také s vlastní tři-osa čidla box schopen zjistit, kolik pacientů se spoléhají na bradlech (a tedy dok body), ve snaze zlepšit své držení těla. Jo, to zní jen maličko užitečnější než rada lži bilance detektoru nebo Wii Fit Roomba . Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Studenti využití Wii Balance Board pro 'fyzikální děti terapeutický systém (video)

Studenti použití Wii Balance Board pro 'fyzikální děti terapeutický systém (video) původně objevila na Engadget na ne. 17 duben 2011 06:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmag | zdroje Rice University | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat