neděle 17. dubna 2011

Přenosné mozkový nádor systém léčby zabije rakovina, zatímco vy se z koše

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/17/portable-brain-tumor-treatment-system-kills-cancer-while-you-tak/:
Viděli jsme, roboty , které provádějí operace mozku a lasery , které kuchař nádory, a nyní tým vědců, jsou na dobré cestě k uvedení mobility k boji proti rakovině mozku. NovoTTF-100A, který právě obdržel schválení od FDA, je v podstatě souborem izolovaných elektrod, které jsou připojeny k elektronické box, který pumpuje nízké intenzitě elektrického pole v místě čerstvě diagnostikovaných GBM (glioblastom multiforme) nádoru. Pole, známý jako léčby nádoru Fields (TTF), play off elektricky nabité prvky nádorových buněk k senzaci nádoru růst, a může v některých případech skutečně zvrátit. Nedávný test systému ukázaly srovnatelné výsledky s chemoterapií, bez obvyklého lineup nežádoucích účinků, včetně nevolnost, chudokrevnost, únavu, a infekce. Vzhledem k tomu, jsou pacienti s použitím systému čekal, že nosí neustále věc, ale my bychom říci, chodí s víčkem plný elektrod je malá cena za poskytování rakovinu boot. Úplné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Přenosné nádor na mozku systém léčby zabije rakovina, zatímco vy se z koše

Přenosné mozkový nádor systém léčby zabije rakovina, zatímco vy se z koše původně objevila na Engadget na ne. 17 duben 2011 03:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Novocure | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat