neděle 17. dubna 2011

TALON robot dostane declawed, pomáhá Japonsko vyčenichat záření (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/16/talon-robot-gets-declawed-helps-japan-sniff-out-radiation-vide/:

Robotika odborníků na katedře Idaho Energy národní laboratoře jen učil starý válečný stroj nějaké nové triky, a to detekci záření - včasné získání poznatků, pro jistotu. Záměnu raketometů a kulomety na sadu radiační čidla, digitální fotoaparáty a GPS zařízení, upravené TALON to bude zvyklý na mapě radiace (a vytvořit vizuální výstup), v okolí Fukushima jaderné elektrárny. Nově upravený TALON přistál v Japonsku právě minulý týden, se připojovat k existující tým pomocníků robot už v použití v postižené oblasti, včetně dvou dalších drápy vybaven senzory, které mohou identifikovat více než 7500 environmentálních rizik. Zbraně na pulty Geiger se zdá jako dobrý obchod pro nás, zkontrolujte video až nahoru se dívat na 'bot vyzkoušet své kroky.

[Díky, John]

TALON robot dostane declawed, pomáhá Japonsko vyčenichat záření (video) původně objevila na Engadget na so. 16 duben 2011 23:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Americké ministerstvo energetiky | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat