pátek 15. dubna 2011

Brazilská policie prožít Robocop fantazie, test brýle, které scan pro zločince

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/15/brazilian-police-live-out-robocop-fantasies-test-glasses-that-s/:
V předstihu v roce 2016 olympijské hry (a tisíce návštěvníků to bude remíza), vojenské policie v São Paulo a Rio de Janeiro je testování brýle přelité kamery schopné skenování davy pro zločince. Fotoaparátu analyzuje 46.000 biometrické body na tváře až 400 za sekundu - data, která pak dostane ve srovnání s databází až 13 milionů lidí. Pokud se stane, hrnek, aby odpovídaly hledané osoby nebo známý výtržník, bude červené světlo se objeví na malé obrazovce připojené k brýle. A v twist zvláště hodit Robocop, může být kalibrován brýle pro zvětšení od 12 mil daleko, i když oni si obvykle používá k řízení davy na mnohem osobnější 50 metrů (164 stop). Pro tuto chvíli, bude pro místní policii používat zkrotit davy (a pravděpodobně rvačky) na fotbalové zápasy, a dokonce i koncerty, ale doufám, že nakonec sledovat ty přeplněné maratonu trasy. Pokud jde o nás, že jsme všechny druhy zvědavý. Kde se ty desítky milionů tváří pocházejí z - Santa je nemravné a pěkný seznam? Co kdyby si lidé nosí masky? Nebo sluneční brýle v noci?

Brazilská policie prožít Robocop fantazie, test brýle, které scan pro zločince původně objevila na Engadget na pá. 15 duben 2011 14:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo | zdroje Telegraph | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat