pátek 15. dubna 2011

Prezident Obama si stěžuje, Bílý dům je technologie 30. let za '

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/15/president-obama-complains-white-house-technology-is-30-years-be/:
Prezident Obama může být obsah pomocí mírně zastaralá (i když pravda, hlídané) BlackBerry na cestách, ale zdá se, že on je daleko více zklamaný technologie v Bílém domě sám. Ve svém projevu na fundraiser v Chicagu tento týden, Obama řekl, že "pokud jde o technologii, jsme jako 30 roků za sebou," a on to jen prostě mluvit o některých starověkých Windows desktopů, které zbyly z předchozích správy v západním křídle. On pokračoval si stěžovat na nedostatek "opravdu cool telefony a podobně," řekl, "já jsem prezident Spojených států. Kde je ozdobné knoflíky a podobně, a velkou obrazovku přijde? To se nestane." Možná, že může získat některé z jeho nových tech průmyslu přátele , aby mu pomohl s tím, pokud dokáže usadit se v pro druhý termín.

Prezident Obama si stěžuje, Bílý dům je technologie 30. let za ' původně objevila na Engadget na pá. 15 duben 2011 13:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje @ Markknoller (Twitter) , Fox News | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat