pátek 15. dubna 2011

Vědci odhalit tajemství kole stability, aby jezdci volitelné

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/15/scientists-unlock-the-secrets-of-bike-stability-make-riders-opt/:
Vlastní Stabilní Bike
Jsme se podíval zpět v čase do prvních dnech ve vesmíru, právě po Velkém třesku, a rozpadly tajemství lidského genomu - přesto jsme opravdu nevím, jak pohybující se kolo podaří zůstat ve vzpřímené poloze bez meatbag obsazení řídítka. Vědci se dlouho domnívali, že to mělo něco společného s gyroscopic účinek vytvořený spinning kola a kolečka účinek mají přední kolo stezka řízení osy (nebojte se, je to všechno vysvětleno ve videu na zdroje odkaz). Výzkumníci v Cornellu, ale vytvořili malý motocykl, který generuje ani jeden z těchto účinků zatím, díky pečlivě nastavit rozložení hmotnosti, stále zůstává vertikální když se pohybuje nad 5MPH. Nahlédnutí zde naučili by mohlo vést k self-stabilizující jízdy pro nás a chladič kola pro naše pedál-šťastný automaty zdědit. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Vědci odhalit tajemství kole stability, aby jezdci volitelné

Vědci odhalit tajemství kole stability, aby jezdci volitelné původně objevila na Engadget na pá. 15 duben 2011 12:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Physorg | zdroje Cornell Kronika , Cornell University | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat