pátek 15. dubna 2011

Hertz EV zahajuje hodinové pronájmy v Londýně, sebeuspokojení je zdarma

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/15/hertz-launches-hourly-ev-rentals-in-london-self-satisfaction-co/:
Připojení pomocí Hertz
Smlouva-zdarma mobily, klesající sňatečnosti a car-sharing služby nám říkají, že jste banda commitmentphobes. Naštěstí pro vás svět je ochoten zavázat své nemastný-neslaný cesty, a pro ty, kteří se také stát, že mají trochu zelený pruh, Connect od Hertz nabízí hodinový pronájem na elektrický pohon. Po spuštění svého EV pronájem program tady v New Yorku v loňském roce , Hertz slíbil rozšířit na několik dalších měst a zemí, do konce roku 2011, s Londýnem je vedle online tento pátek. Britové urbanites odmítavý k vlastnictví auta budou moci vybrat z vozového parku, včetně iMieV , Nissan LEAF a Renault Kangoo , rozsah úzkost zmenšil díky města 16 dobíjecích stanic. Není to přesně Jetsons, ale pokud je to budoucnost dopravy, jsme v pořádku, že se - jsme na mysli Matka Země je příliš.

Hertz EV zahajuje hodinové pronájmy v Londýně, sebeuspokojení je bez původně objevila na Engadget na pá. 15 duben 2011 01:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TechCrunch | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat