pátek 15. dubna 2011

RIM: scénáře e-mailový klient 'velmi brzy,' 3G model letos v létě

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/15/rim-playbook-email-client-very-very-soon-3g-model-this-summe/:
V poslední době něco jde , když RIM CEO dostane před médii. Naštěstí to bylo jiné CEO, Jim Balsillie, mluví Bloomberg tentokrát přináší klidný, chladný vyvracení všech vlažné recenze scénáře . Jeho ochranu spotřebitelů je do značné míry vychází z scénáře schopnosti přijímat aktualizace softwaru ( jsme dostávali tři v krátkém čase jsme měli naši recenzi jednotky) po celou dobu své životnosti. Jime, jak si dokážete představit, raději držet rozhovor zaměřil na to, jak scénáře je dnes plně funkční při použití v kombinaci se sluchátkem BlackBerry v podnikových prostředích. Balsillie se zdá, že náznak, že spotřebitel může zlepšit zážitek poměrně rychle, řekl: "Budeme mít přes e-mail klient vzduchu oznámit velmi brzy jsme BlackBerry světě -. Naše uživatelské konference -. Za pár týdnů pobytu naladěni na všech možností jsme vyjde na tyhle věci. " Podívejte se na muže, tanec na hotseat hned po přestávce.

Pokračovat ve čtení RIM: scénáře e-mailový klient 'velmi brzy,' 3G model letos v létě

RIM: scénáře e-mailový klient 'velmi brzy,' 3G model letos v létě původně objevila na Engadget na Pá. 15 duben 2011 01:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Bloomberg | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat