pátek 15. dubna 2011

Windows 7 Telefon odpočtu microSD karty se objeví v obchodech AT & T: 32 dolarů za 8GB

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/15/windows-phone-7-certified-microsd-cards-emerge-at-atandt-stores/:
Dobře, dobře - co to tady máme? Pro vášnivým uživatelům Windows Phone 7 , si bezpochyby vzpomenout na hluk v loňském roce kolem takzvaný problémy s OS Microsoft přijímat nejnovější a největší mobilní paměťové karty microSD. Byli jsme bušil se zprávou o "WP7 certifikovaných microSD karty", ale i nyní, oni jsou více ducha než realita. To znamená, že to vypadá, jako kdyby tabulkách jsou soustružení, s nepopsatelný AT & T obchodě chytil čerstvé zásoby "certifikované" 8 GB karty microSDHC Class 4. Na základě obalu, je to docela jasné, že Microsoft ujali se vedení tady, ale SanDisk byl knighted poskytnout hardware. 32 dolarů se brzy dostanete kartu, která neničí sama po vložení na vaše Samsung Focus, a my jsme hádat, že bude k dispozici ke koupi spíše dříve než později. Takže jste se velikosti, nebo co?

[Díky, Anonym]

Windows 7 Telefon odpočtu microSD karty se objeví v obchodech AT & T: 32 dolarů za 8GB původně objevila na Engadget na pá. 15 duben 2011 16:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat