pátek 15. dubna 2011

Neonode je zForce optické dotykové klávesy ASUS tablety později v tomto roce

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/15/neonodes-zforce-optical-touchscreens-hitting-asus-tablets-later/:
Je to již více než rok od Neonode stydlivě řekl nějaký bezejmenný "asijské společnosti" bude využívat své zForce zobrazí multitouch v budoucích produktech. Nyní jeden z nich, alespoň, vychází ze dřeva - ASUS řekl, že plány na lodi "série výrobků" s těmito optickými dotykové později v tomto roce. Co to znamená pro spotřebitele? Neonode obrazovek nejsou křižovat další vrstvy na horní části dotykové obrazovky, takže tento řádek 5 až 13-palcové displeje se liší od běžnější kapacitní a odporovou ty. Výsledkem je, Neonode říká, je tenčí a - jeden by doufat - vstřícnější obrazovek. Ani slovo o tom, kdy budou tyto výrobky hit (ani jak tvůrčí ASUS budou mít se svými vzory), ale pocit kopat podrobnosti v strohá tisková zpráva.

Pokračovat ve čtení Neonode je zForce optické dotykové klávesy ASUS tablety později v tomto roce

Neonode je zForce optické dotykové klávesy ASUS tablety později v tomto roce původně objevila na Engadget na pá. 15 duben 2011 03:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat