pátek 15. dubna 2011

Kenneth Cobonpue je biologicky rozložitelný auto: čas příkopu Gremlin rezivění ve vašem dvoře

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/15/kenneth-cobonpues-biodegradable-car-time-to-ditch-the-gremlin/:
Je nějaká smutnější pohled než 1958 Fury Plymouth hnít v lese, Christine-styl, své mrtvé světlomety zírá do soumrak? My si to nemyslím. To je důvod, proč jsme vyloženě závratný nad roadster Kenneth Cobonpue Phoenix, biologicky odbouratelné koncept vozu vyrobené z bambusu, ratanu, oceli a nylonu. Styl moudrý, je to opřené někde mezi přátele Tata Nano a Tesla Roadster , a tam žádné slovo přesto na to, co by mohlo jít pod kapotou - pravděpodobně pomenší elektrickým motorem ... nebo stardust-poháněl jednorožce, možná. Že funky-vypadajícího těla by měla trvat průměrná délka vlastnictví, po pěti letech (nebo i déle, v závislosti na složení), může být nahrazen nebo přirozeně se vrátil k Ma Zemi. Jeden potenciální protiinflační biologicky rozložitelných vozidel? Žádné další " mrtvý auto "Flickr alba. Také, bez jakékoliv záruky.

Kenneth Cobonpue je biologicky rozložitelný auto: čas příkopu Gremlin rezivění ve vašem dvoře původně objevila na Engadget na pá. 15 duben 2011 03:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gearlog | zdroje Inhabitat | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat