pátek 15. dubna 2011

Navigon MobileNavigator pro IOS aktualizovány s rozšířená realita, bezpečnostní funkce fotoaparátu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/14/navigon-mobilenavigator-for-ios-updated-with-augmented-reality/:
Navigon nedávno válí stylový iPhone sada do auta pro použití s IOS navigační aplikaci, a to je nyní také oznámil poměrně významnou aktualizaci aplikace sama. Kromě všech obvyklých základní navigační funkce, MobileNavigator 1,8 nyní se může pochlubit také rozšířená realita daboval složka "Reality Scanner", že překryvy bodů zájmu na vrchol živé kamery, stejně jako nový "Bezpečnostní kamery", která varuje vám rychlost a červené světlo kamery (k dispozici jako in-app koupi za 4,99 dolarů). A co víc, Navigon také snížil své ceny plošně u příležitosti - plná aplikace s mapami pro celou Severní Ameriku bude nyní vám zpět jen 45 dolarů do 18. dubna, zatímco verze jen pro USA a Kanadu, běh 35 dolarů za kus. Celou tiskovou zprávu se po přestávce.

Pokračovat ve čtení Navigon MobileNavigator pro IOS aktualizovány s rozšířená realita, kamera bezpečnostní prvky

Navigon MobileNavigator pro IOS aktualizovány s rozšířená realita, fotoaparát v naprostém bezpečí původně objevila na Engadget na čt. 14 duben 2011 23:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iTunes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat