pátek 15. dubna 2011

Zeptejte se Engadget: nejlepší Android smartphone s fyzickou klávesnicí?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/14/ask-engadget-best-android-smartphone-with-a-physical-keyboard/:
Víme, že máte otázky, a pokud jste dost odvahy, aby požádala svět o odpovědi, zde je výstup, aby tak učinily. Tento týden Zeptejte Engadget otázkou je, k nám přijede z Michael, kdo potřebuje fyzické klávesnice s jeho dalším telefonu Android. Protože ona řekla ano. Pokud hledáte zaslat dotaz své vlastní, napište nám na linku zeptat [at]] Engadget [dawt com.
"Moje přítelkyně je v současné době s použitím T-Mobile G1 . Její smlouva je brzy, a ona hledá nový smartphone Android. Její požadavky jsou, že by měl být Android-založené s fyzickou klávesnicí, dobrá výdrž baterie a hardware Neměl ' t být příliš zastaralý. Můj vlastní výzkum vyústil v HTC Z, ale není tam něco podobného (nebo připravovaných) s více lepší hardware (Tegra 2, snad)? Děkuji předem. "
V pořádku, feťáci Android - víme víc než hrstka z vás do značné míry závisí na fyzické klávesnici, takže který z nich je lepší? Inteligentní odpovědi jsou podporovány v komentářích níže.

Zeptejte se Engadget: Android smartphone s fyzickou klávesnicí? Nejlepší původně objevila na Engadget na čt. 14 duben 2011 22:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat