pátek 15. dubna 2011

Verizon FiOS TV 1,9 aktualizaci softwaru, přidává průvodce HD, DVR vylepšení

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/14/verizon-fios-tv-1-9-software-update-adds-an-hd-guide-dvr-enhanc/:
Původně plánované zahájit ve 4. čtvrtletí roku 2010, Verizon konečně začala tlačit ven verze 1.9 svého Media software Průvodce pro set-top-boxů v Buffalu, Syracuse, Albany a Harrisburg. Ostatní regiony mohou očekávat, že bude modernizovat v průběhu příštích pár měsíců, ale jen v případě, že jste zapomněli, co se sem má několik nových funkcí: širokoúhlý HD návod , jak je uvedeno výše nahrazovat staré 4x3 SD jedno , podporu pro přepínání 3DTVs do správného režimu automaticky, rodák passthrough, 1080p, externí pevné disky, DVD-styl Chaptering na DVR nahrávek, všechny nové funkce vyhledávání a přístup na DVR nahrávek z jiných kolonek v domě. To jsou jen některé funkce obsažené v této masivní upgrade (ne všechny krabice podporovat všechny nové funkce, zkontrolovat, zda je váš podporována první - to by mohlo být dobrý čas na upgrade ), podívejte se na vydání poznámky na fóru Verizon pro bližší informace, nebo se podívejte na tiskovou zprávu a trailer na nový software zahrnuty po přestávce.

Pokračovat ve čtení Verizon FiOS TV 1,9 aktualizaci softwaru, přidává průvodce HD, DVR vylepšení

Verizon FiOS TV 1,9 aktualizaci softwaru, přidává průvodce HD, DVR vylepšení původně objevila na Engadget na čt. 14 duben 2011 17:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Poznámky k vydání , YouTube | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat