pondělí 11. dubna 2011

BlackBerry Bold 9930 Dotkněte se dostane do rukou-na léčbu, kompletní s výtahem hudbou (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/11/blackberry-bold-touch-9930-gets-the-hands-on-treatment-complete/:
Mají unikly specifikace a výukové video tě touha po více BlackBerry Bold pokrytí Touch? No, dnes je váš šťastný den, RIM-o-Philes, protože jsme dostali nové nějaké pohyblivé obrázky s reálným, živé lidské prsty dělá dotykovou obrazovkou dvou-krok na maličký displej next-gen Bold 9930 (kódové označení Montana). Ačkoli malý vzorek, záběry se potvrzují předchozí zprávy , že displej je poměrně citlivé, takže to by nemělo mít potíže s tím kapacitní konvertuje z těch, v optické trackpad vojska. Víme, BlackBerry svět a nové debut Tučně nemůže přijít dost brzy, takže se někteří self-uklidňující, zobrazení nové vid, a dýchat - budete mít své ruce na jednom než se nadějete.

Pokračovat ve čtení BlackBerry Bold 9930 Dotkněte se dostane do rukou-na léčbu, kompletní s výtahem hudbou (video)

BlackBerry Bold 9930 Dotkněte se dostane do rukou-na léčbu, kompletní s výtahem hudbou (video) původně objevila na Engadget na Po. 11.04.2011 15:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje N4BB | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat