pondělí 11. dubna 2011

Zapnuto: Pen znovu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/10/switched-on-pen-again/:
Každý týden Ross Rubin přispívá Přešel na , sloupek o spotřebních technologií.


Minulý týden Přešel na diskutovali, jak někteří další vlnu pojmy z deseti lety se snažili objevit sami. Zde je ještě jeden: stoupající smartphone HTC prodejce se snaží přivézt vstupní metodu, která mnozí odepsali dávno se svým nadcházejícím tablet Flyer a EVO Zobrazit 4G soudruh-v-paže. Mluvíme o stylus, samozřejmě.

Svítidlo brzy Palm a Psion PDA, Pocket PC a Windows Mobile telefony, štíhlý, kompaktní doteků byl jednou z nejpopulárnějších věc sklouznout dobře, protože Timmy, takže to bylo dobré, že jsou levné. Tehdy stejně jako dnes, by uživatelé hrabat jednoduchý hole na podobně levné odporové dotykové obrazovky. Po debutu tablet PC, i když více společností začalo používat aktivní digitizér systémy, jako je uvnitř Flyer. Aktivní pera nabízí více přesnosti, které mohou pomoci s úkoly, jako je rozpoznávání rukopisu, a podporu "vznášející se" nad obrazovkou, funkční ekvivalent mouseover. Na druhé straně, oni jsou také silnější, dražší, a musí být nabitá. (Výrobce N-trig bere na vědomí, že jeho pera trvat 18 měsíců na čtyřnásobné-baterie, ale oni zemřou bez ohledu na to.) A samozřejmě, stejně jako pasivní doteků, aktivní pera zabírají místo a mohou být nemístná.

V roce 2004 debutovat na Nintendo DS - předchůdce just-uvolní 3DS - znamenala začátek toho, co se stalo v posledních hmota-trh spotřební elektroniky produktové řady pro integraci stylusu vstup. Rostoucí popularita kapacitní dotykové obrazovky a multitouch nahradily doteky prsty jako hlavní prvky uživatelského rozhraní. Namísto použití přesné místo pro úkoly, jako je umístění kurzoru v textu, nyní rozšířit text dynamicky vstříc našim mastná nástrojů. On-screen tlačítka také vzrostl, stejně jako samotné obrazovky, to vše ve jménu ztráty contrivance.

Pokračovat ve čtení Přešel na: Pen znovu

Zapnuto: Pen opět původně objevila na Engadget na ne. 10.4.2011 19:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat