pondělí 11. dubna 2011

Houbová Teleporter se HD vysílání přes mobilní, nebude paprsek vaše on-air talenty kdekoli

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/11/mushroom-teleporter-does-hd-streaming-over-cellular-wont-beam/:
Houbová Teleporter se HD vysílání přes mobilní, nebude paprsek vaše on-air talenty kdekoli
Pokud je třeba žít a na scéně, ale není možné dodržet asi s dálkovým kamionu a jeho stažitelný 100-noha anténu, budete potřebovat teleport. Velbloud-case 'P' by vám měl sdělit, že to není konečné realizaci Roddenberry sen Gene, spíše zařízení, vytvořené houbové sítě , dlouho známý pro výrobky s pitomý jména jako Portabella , která agreguje pásma z více bezdrátových modemů vytvořit jednu super Mobile HotSpot. Teleporter podstatě se, že technologie a přidává některé video kouzla k tomu, plus obal, který mu umožňuje být připojen na zadní straně fotoaparátu. Výsledkem je živé, plné HD-streaming záznamu přímo z fotoaparátu a do éteru. Hub by nám říct cenu, pověst, že to se liší v závislosti na konfiguraci, ale pokud váš fotoaparát je stejně velká jako jeden představil po přestávce jsme na mysli to může jen dát skutečný bolí na váš rozpočet.

Pokračovat ve čtení hub teleportu se HD vysílání přes mobilní, nebude paprsek vaše on-air talenty kdekoli

Houbová Teleporter se HD vysílání přes mobilní, nebude paprsek vaše on-air talenty kdekoli původně objevila na Engadget na Po. 11.04.2011 00:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat