pondělí 11. dubna 2011

Olion je Moov zachytil na video zářil iPhone k televizoru pomocí trochu WHDI a spoustu magie

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/11/olions-moov-caught-on-video-beaming-an-iphone-to-a-tv-using-a-l/:
Olion je Moov zachytil na video zářil iPhone k televizoru pomocí trochu WHDI a spoustu magie
Chubby DIY IPAD případech stranou, tam není příliš mnoho možností, pokud chcete, aby video bezdrátově z mobilního zařízení na zeď-mount TV. Moov z Olion je jedním z mála, ale bohužel to ve skutečnosti neexistuje zatím. Nenechte se shozen tím, jméno sdílelo to s čelní sklo-nasedl na GPS , jedná se o baterie-balení pouzdro pro iPhone. Slot a jeden z vás v reálném čase, bezdrátový přenos dat na WHDI -kompatibilní přijímač. Rozlišení videa je reálné na 1024 x 768, zatímco latence je řekl, aby byl menší než 1 ms až 30-stop v dosahu. To je dost rychlý, aby si své Need for Speed ​​na, jak je znázorněno po přestávce, zatímco interní baterie je řekl, aby byl dostatek šťávy na tři hodiny streamování videa. Olion nemá datum odeslání, nebo cena na mysli právě teď, stále hledá partnery výrobního druhu. Pokud máte potřebné výrobní prostředky možná by to mohlo být zápas v křemíku - a v lásce.

[Díky, Aviram]

Pokračovat ve čtení Olion je Moov zachytil na video zářil iPhone k televizoru pomocí trochu WHDI a spoustu magie

Olion je Moov zachytil na video zářil iPhone k televizoru pomocí trochu WHDI a spousta magie původně objevila na Engadget na po. 11 duben 2011 11:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje OlionTechnology (YouTube) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat