pondělí 11. dubna 2011

Google háčky PushLife, bude pravděpodobně používat to, aby se zasadila hudby do telefonu Android

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/10/google-snags-pushlife-will-probably-use-it-to-push-music-to-you/:
V loňském roce Google I / O jsme provokativně škádlila s myšlenkou, že přenos hudby do mobilních zařízení. Od té doby, tam byly narážky a únikům , ale nic oficiálního od Google o tom, kdy nebo jak se tato nová služba bude válí. No, teď můžeme přidat velký kus na tuto hádanku se zprávou, že Google získal mobilní zábavy společnosti PushLife, která se rozvíjí hudební app jeho vlastní pro Android a BlackBerry platformy. PushLife nabízí jedno-klikněte nákupy z integrovaného obchod s hudbou, přehled skladeb jste oba na telefonu a na počítači (s možností přístupu obě řady na telefonu) a automatickou synchronizaci s iTunes playlistu nebo Windows Media Player knihovny . Je tu ještě fanciness, jako jsou doporučení na základě skladbu, kterou hrajete, umělci bios a fotogalerie, plus nevyhnutelné Twitter a Facebook integrace. Kanadský startup je věřil mít inkasoval ve výši 25 milionů dolarů a brzy bude zavírat jeho nezávislé operace. Také brzy: Google I / O 2011. Náznak, narážka, Google! Demo video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Google úskalí PushLife, bude pravděpodobně používat to, aby se zasadila hudby do telefonu Android

Google háčky PushLife, bude pravděpodobně používat to, aby se zasadila hudbu do telefonu Android původně objevila na Engadget na ne. 10 duben 2011 16:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink StartupNorth , TechVibes , Všechny věci D | zdroje PushLife | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat