pondělí 11. dubna 2011

Vulkano průtoku je nyní k dispozici, dělá podle 480p placeshifting set dolarů

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/10/vulkano-flow-now-available-does-480p-placeshifting-for-under-a/:
Monsoon oznámila "všeobecné dostupnosti" nového placeshifting box, Vulkano toku. Jak jsme se dozvěděli během CES , toto pole má 99 dolarů cenovka a obruby loňské Vulkano jen placeshifting náležitosti. Je to nejvíce podobné Slingbox sólo v tom, že bude přijímat HD vstupy, ale pouze stream videa na max 720x480 usnesení, které by mohly být sjízdné sledovat na PC s malou obrazovkou, nebo jeden z mobilních aplikací (IOS, Blackberry, Android, $ 12.99/ea.) Existuje několik hands-ons a recenze se již s ZatzNotFunny všímat několika vylepšení bylo ještě nutné, aby se věci běží, zatímco Gadgeteer má houf screenshotů pro vás vyzkoušet UI. Monsoon je další nové okno, Blast, je stále zahajuje v "blízké budoucnosti", která navazuje na specifikace Flow (podrobný po přestávce), s možností nahrávání DVR a HDMI výstup za $ 199.

Pokračovat ve čtení Vulkano průtoku je nyní k dispozici, dělá podle 480p placeshifting set dolarů

Vulkano průtoku je nyní k dispozici, dělá podle 480p placeshifting sto babek původně objevila na Engadget na ne. 10.04.2011 22:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat