pondělí 11. dubna 2011

EraThink EraPalm běží jako netbook, vypadá jako přenosné herní handheld

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/10/erathink-erapalm-runs-like-a-netbook-looks-like-a-portable-gami/:
Při pohledu na tento podivný pták zařízení na displeji v Číně veletrhu Consumer Electronics inspiruje unavený klišé o páření gadgets. Ale opravdu to trvalo divoké noci mezi Windows 7 tablet a přenosná herní konzole (s možností portrét UMPC), aby se třeli EraThink EraPalm. Tento kapesní systémem Windows 7 a má 5-palcový (800 x 480) capacative dotykovým displejem, který vysune odhalit plnohodnotnou QWERTY klávesnici - to vše je připomínající zaniklé OQO Model 02 , s výjimkou pro herní ovládací prvky lemovat displej. Newpad strávil nějaký s malý kluk, a některé zprávy netbook-jako specifikace včetně nespecifikovaný procesor Atom Z, připojení 3G a Ethernet, HDMI, VGA a USB porty. (Pak znovu, to se dá lépe s GPS a podporou 1080p video.) Chceš blíž trouba? Klepněte na zdroj odkaz na pár více hands-o záběry.

[Díky, leungxd]

EraThink EraPalm běží jako netbook, vypadá jako přenosné herní handheld původně objevila na Engadget na ne. 10 duben 2011 18:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Klonovaných v Číně | zdroje Newpad | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat