pondělí 11. dubna 2011

Unikly dokumenty naznačují, Verizon Droid Incredible 2 bude svět telefonu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/11/leaked-docs-suggest-verizon-droid-incredible-2-will-be-a-world-p/:
HTC Droid Incredible 2 pro Verizon není přesně bylo nejlépe střeženým tajemstvím v posledních několika měsících, a vypadá to, že některé ze zbývajících pár detailů o telefonu se nyní také uklizeno některé další unikly dokumenty, které získal Android Central. Za předpokladu, že jsou skutečně důvěryhodně, je to vypadat jako Incredible 2 bude svět telefon s oběma CMDA a GSM spojení, a že to bude chlubit nový 1,3 megapixelový front-čelí fotoaparát jít spolu s standardní 8 megapixelů střelec 'kolo zpět. Můžete si také zřejmě počítat na získání 16-megapixelový microSD kartu s telefonem, a zdá se, že používání 3G mobilní hotspot vás bude stát navíc 20 dolarů za 20 GB - i když Android bere na vědomí, že střední může být překlep. Zde je doufal, že Verizon konečně uklidí některé z těchto informací se spíše dříve než později.

Unikly dokumenty naznačují, Verizon Droid Incredible 2 bude svět telefonu původně objevila na Engadget na po. 11 duben 2011 15:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Android Centrální | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat