pondělí 11. dubna 2011

Nokia E7 recenze

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/11/nokia-e7-review/:
V průběhu let jsme viděli proud a obchodních zpráv-centrické smartphony krajiny QWERTY přicházejí a odcházejí, s HTC pravděpodobně vedoucí smečky přes jeho sbírku Windows Mobile, Android, a WP7 zařízení představovat posuvné klávesnice a náklon-out displeje . Ale jen málo z nabídky společnosti HTC jsou ikonické nebo památná jako je řada Nokia Communicator telefonů véčko - počínaje Nokia 9000 v roce 1996, pokračuje se Symbianem S80 modelů, a kulminovat s E90 Nokia vrcholu S60v3.

Nokia E7 je poslední v této význačné posloupnosti a komunikátory výrobce současné vlajkové lodi zařízení, vypuzení N8 Nokia , které pokračuje v této společnosti, mediální magnát. Nyní, když je konečně E7 dopravy v USA , můžeme začít třeba odpovědět na několik nedořešených otázek týkajících se nejnovější Nokia high-end zařízení. Je to největší Communicator k dnešnímu dni? To může nést pochodeň pro Symbian v nejbližší budoucnosti? A co je důležitější, jak to jízdné v dnešním žralok-zamořený Android a IOS vody? Skočit minulosti přestávka na naši plnou recenzi.

Galerie: Nokia E7 recenze

Pokračovat ve čtení Nokia E7 recenzi

Nokia E7 přezkoumání původně objevila na Engadget na Po. 11.4.2011 10:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat