pondělí 11. dubna 2011

Inhabitat Týdne v zelené: magie letounu kůže, Japonsko jaderné úniku, a desku stolu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/10/inhabitats-week-in-green-magic-airplane-skin-japans-nuclear/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Vzhledem k tomu, jaderná krize na to moc Fukushima Japonsko zařízení nadále devastují oblast a jeden reaktor odpružené úniku uvolnění tun radioaktivní vody, tento týden oznámila, že Inhabitat zelené řasy by mohly hrát rozhodující úlohu při čištění skvrn. Také vás přivedl Japonska nejnovější záření-detekci robota , a my se podíváme, jak spad z kontroverzní krize ovlivňuje energetickou politiku na celém světě - Čína je řezací plány pro budoucí reaktory ve prospěch solárních polí, zatímco Německo může obchod 17 jadernými zařízení pro větrné elektrárny.

V dalších novinek, zelená doprava šel z rostoucí nebe na hluboké modré moře tento týden jsme se podívali na self NASA-uzdravování "magické kůže" , která bude chránit letadla od osvětlení, a sir Richard Branson představil zjednodušené eko sub, který bude zkoumat oceánu hlubin . Také jsme se dozvěděli, že Evropská unie je nastaven na kick off elektrické F1 Racing Championship , stejně jako Tesla vzal místo v top 5. Monte Carlo Rally Alternativní energie . Nakonec jsme se podívali na dva inovativní technologie umožňující lidského pohybu - robotický exoskelet , který dává paraplegiky schopnost chůze a protetické oblek, který nechá lidi plavat jako mořské panny .

Tento týden jsme si povšimla i několik úžasné například zelené aparáty - barevné Legotron kameru vyrobeno z každého oblíbené stavebnice a geek elegantní binární tabulky sestavené pouze z ročníku obvody. Také si všiml koncept energie-tvořit dětské hřiště , které využívá doslovný moc hrát.

Inhabitat Týdne v zelené: magie letounu kůže, Japonsko jaderné úniku, a spoji tabulky původně objevila na Engadget na ne. 10 duben 2011 20:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat