pondělí 4. dubna 2011

redsn0w untethered útěk z vězení propuštěn na IOS 4.3.1 pro Windows a OS X, postrádá IPAD 2 Podpora

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/04/untethered-jailbreak-for-ios-4-3-1-released-for-windows-and-os-x/:
Pokud jste čekali na pěkný, jednoduchý útěk z vězení řešení pro IOS 4.3.1, pak dnes je váš šťastný den: Dev-Team je právě vydala redsn0w 0.9.6rc9 pro Windows i OS X, což nám obyčejným smrtelníkům, na volný naše podporovaných zařízení - iPhone 3GS, 4 (GSM), iPod Touch 3G, 4G, IPAD 1, Apple TV a 2G - s několika jednoduchých kliknutí. Bohužel, existuje několik námitek: iPad 2 není podporován tady, jak Cupertino se nějak podařilo zpřísnit své bezpečnostní odrazit hackery (zatím), a ultrasn0w uživatelé mají také bylo řečeno, že Vytrvejte, dokud tam kompatibilita fix - Dev-Team vyhlásí na Twitter, když to bude k dispozici. Jak pro ty, kteří jsou způsobilí pro tuto novou útěk z vězení, přes hlavu na-Team internetových stránkách Dev pro odkazy na stažení, a zkontrolujte, zda máte odpovídající IPSW soubory šikovný jako dobře - najdete je po dobu iClarified nebo na svůj oblíbený vyhledávač .

[Díky všem, kdo poslal to v]

redsn0w untethered útěk z vězení propuštěn na IOS 4.3.1 pro Windows a OS X, postrádá IPAD 2 Podpora původně objevila na Engadget na Po. 04.04.2011 01:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Dev-Team | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat