pondělí 4. dubna 2011

Rube Goldberg stroje stanovit nový světový rekord, porodí apokalypsa

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/03/rube-goldberg-machine-to-set-new-world-record-bring-forth-apoca/:

Pokud jste nikdy neviděli vzestupu a pádu lidstva jak prozradil řadou kladek, pák a CO2 rakety, teď máš šanci - tým Purdue inženýři vybudovali mašinka, která nejen vypráví historii světa prostřednictvím na konci dnů, ale je také uchazečem o největší Rube Goldberg stroj. Tým Purdue je "Time Machine" katalogy historie dinosaurů, války, a rock 'n roll, než konečně kulminovat kataklyzmatické inferno a zvětrává obnovy v 232 krocích - těsně porazil předchozí rekord o 230 stanovených Ferris státní univerzita v roce 2010 . Působivé, ale ne oficiálně "největší", jen zatím - tým předkládá video bezchybný běh do Guinessovy knihy rekordů ověření historické thingamajig, doufejme, že šetřit vítězství se dvěma krokem vedení.

Rube Goldberg stroje stanovit nový světový rekord, porodí apokalypsa původně objevila na Engadget na ne. 03.4.2011 19:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Reddit | zdroje PurdueUniversity (YouTube) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat